SC TOP SAFE SRL

CUI: RO35339698

J23/4489/2015

Sediu Social: Drumul Fermei,Nr.116.

Capital Social: 500 LEI

mail: contact@tophaine.ro

telefon: 0759.012.340

 

 

TERMENII GENERALI DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ONLINE

 

1.     INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de SC TOP SAFE SRL. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. 

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC TOP SAFE SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC TOP SAFE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul in scris al SC TOP SAFE SRL pentru oricare elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. De asemenea ne rezervam dreptul de a deschide actiune in justitie pentru recuperarea daunelor dpdv financiar, in paralel cu actiunea in penal.

LEGATURI

SC TOP SAFE SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SC TOP SAFE SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul administrat de SC TOP SAFE SRL si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel.

ACCESUL LA SITE

Prezentul magazin se adreseaza doar persoanelor fizice ce fac achizitii in interes /folos personal. Persoanele juridice, Intreprinderile Individuale sau Persoanele fizice autorizate ce doresc  sa achizitioneze produsele comercializate de SC TOP SAFE SRL ne pot contacta pentru o propunere de colaborare si incheierea unui contract comercial.

SC TOP SAFE SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC TOP SAFE SRL, fara acordul scris al acesteia.

SC TOP SAFE SRL are dreptul de a isi selecta prin acceptare sau refuzare clientii inregistrati.

CONFIDENTIALITATE

SC TOP SAFE SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC TOP SAFE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor efectuate in magazinul online.

Datele dvs sunt necesare inregistrarii si expedierii comenzilor dvs. Refuzul dvs. Determină anularea comenzilor. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: S.C.BOOKURIER LOGISTICS S.R.L , S.C. FAN Courier Express SRL; DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A.; GLS General Logistics Systems Romania S.R.L.; S.C. DELIVERY SOLUTIONS S.A.; SC Cargus SRL

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC TOP SAFE SRL. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, trimisa la adresa email contact@TopHaine.ro, SC TOP SAFE SRL va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora. SC TOP SAFE SRL va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.

SC TOP SAFE SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@tophaine.ro

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare SC TOP SAFE SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC TOP SAFE SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru  orice fel de daune produse de asemenea comunicari. in cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera SC TOP SAFE SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, SC TOP SAFE SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC TOP SAFE SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor  afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului nostru. 

PARTENERI

SC TOP SAFE SRL are contracte de revanzare cu reprezentanti ai produselor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face la adresa mentionata in comanda in termen de 24-48H lucratoare prin curierii agreati (GLS, SAMEDAY, BooKurier, DPD, Urgent Cargus). In situatia nelivrarii coletului in termen, clientul este rugat sa ne contacteze pentru a verifica statusul coletului.

In situatia in care un client plaseaza mai multe comenzi inainde de a fi predata prima comanda plasata, toate comenzile vor fi expediate intr-un singur colet, iar valoarea produselor se va cumula.

Pentru fiecare comanda expediata SC TOP SAFE SRL ofera un cadou cu titlul gratuit. Acest cadou NU consta in dublarea produsului comandat ci intr-o mica atentie oferita clientilor in functie de produsele disponibile la depozit.

RETURNARI SI GARANTII

Politica de Retur

Cumpărătorul va putea returna produsele fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta niciun fel de penalități în decurs de 14 de zile calendaristice de la primirea produsului. Transportul returului este suportat de către cumparator. In cazul in care cumparatorul a beneficiat de transport gratuit, in cazul returului se va opri din ramburs valoarea transportului ( 20lei). Se va rambursa integral valoarea produselor achizitionate si returnate, nu si valoarea valoarea transportului (20 lei). Schimbul unui produs se poate face o singura data. In cazul produsului de schimb, daca clientul doreste sa il schimbe, acesta trebuie sa returneze ( pe costul sau) in maxim 14 zile produsul iar banii se vor rambursa, urmand ca ulterior clientul sa plaseze o noua comanda.

Ex: Rochie eleganta, pret de achizitie 239 lei. In cazul acestui retur, clientul va primi suma de 219 lei (239 lei - 20 lei Transport initial suportat de magazin)

Coletele trimise cu ramburs NU vor fi ridicate. Clientul va achita firmei de curierat aleasa de el costul de transport conform tarifelor  firmei de curierat

În cazul în care produsul primit este diferit față de cel comandat sau cu alte specificații (mărime sau model diferit), taxele de transport vor fi suportate de vânzător.

Renunțarea la cumpărarea unui produs sau înlocuirea acestuia se va face în cel mult 14 de zile calendaristice de la primirea produsului și în următoarele condiții:

· produsele sa nu fi fost deschise din ambalajul original și sa nu prezinte orice fel de urme de uzura;

· produsul trebuie trimis în ambalajul original, împreună cu eticheta intactă, în starea în care au fost expediate de către vânzător (ex: eticheta sa nu fie ruptă sau înlăturată).

Cum se returnează un produs?

Trimite un email la contact@TopHaine.ro și spune-ne că vrei să returnezi produsele cumpărate. Vei primi un răspuns în maxim 3 zile lucrătoare.

Poți returna produsele achiziționate de pe site.ul www.topHaine.ro fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor Ordonanța Guvernului 34/2014 privind protecția consumatorilor.

În cazul în care ai primit un produs diferit fata de cel comandat sau este defect, taxele de transport vor fi suportate de către vânzător.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza returul numai după ce produsele au fost verificate și corespund condițiilor de retur. În cazul în care returul se soluționează cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar în contul indicat de client în sms-ul de retur, în cel mult 30 de zile de la primirea produselor înapoi. In cazul în care se optează pentru un alt produs, acesta se livreaza in maxim 5 zile lucratoare. 

Transportul returului este suportat de către cumparator.

In cazul returului, din suma de rambursat se va retine costul transportului (20 lei). Daca clientul a beneficiat de schimb, de asemenea se va retine costul transportului (40 lei dus-intors)

Motive pentru care SC TOP SAFE SRL refuza returul produselor:

- deteriorarea fizica a ambalajului original (cutie sau punga) sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorata neambalarii corespunzatoare (in hartie sau nylon) realizate de catre client sau curier (in cazul in care acesta din urma este nevoit sa sigileze continutul coletului, daca expeditorul nu o face);

- deteriorarea sau murdarirea produsului din cauza neambalarii corespunzatoare si a deteriorarii prealabile a ambalajului original;

- utilizarea produselor si trimiterea acestora cu semne de uzura sau mirosuri improprii.

- produsele spalate nu se pot returna din motive de igiena.

"Clienti" sau "consumatori" sunt doar persoanele fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

In cazul in care din greseala ati primit alt produs decat cel comandat de dumneavoastra, acesta se schimba iar noi vom suporta costurile de transport.

Schimbarea produsului

In cazul in care produsul achizitionat nu se potriveste, este mic, este mare sau din orice alt motiv, clientul are dreptul de a solicita schimbul produsului cu orice alt produs disponibil in site. Schimbul produslui se poate face o singura data, iar transportul este suportat de magazin. 

Procedura de schimb presupune ridicarea produsului de catre noi. Dupa ce ajunge produsul in depozitul TopHaine, si se va constata ca acesta este nefolosit, nedeteriorat, se va expedia noul produs catre client. 

Daca in urma schimbului, clientul mai doreste un alt schimb, procedura de schimb se va relua, acesta suportand cheltuielile de transport (tur-retur 40 lei)

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a SC TOP SAFE SRL si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC TOP SAFE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Va rugam sa tineti cont ca majoritatea fotografiilor de produs sunt filmate in conditii ideale de lumina si prelucrate computerizat pentru un plus de calitate a imaginii, de asemenea modelele folosite au dimensiuni ideale si pot fi filmate in produse executate special pentru dimensiunile persoanei respective. SC TOP SAFE SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SC TOP SAFE SRL isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului.

Pentru produsele ce au termen de livrare afisat, inseamna ca sunt aduse in baza comenzilor inregistrate la termenul respectiv. Data are caracter informativ si poate sa difere functie de transport si formalitatile vamale.

SC TOP SAFE SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului virtual. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC TOP SAFE SRL in maximum 14 zile de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. in cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC TOP SAFE SRL, dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

GRESELI DE TIPARIRE

SC TOP SAFE SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului. SC TOP SAFE SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la contact@tophaine.ro

CONDITII LEGALE

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre SC TOP SAFE SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Puteti reclama orice problema intampinata la telefon 0759 012 340 sau email contact@topHaine.ro

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

CONFIDENTIALITATE

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului tophaine.ro.

Prin completarea formularului de inregistrare de la tophaine.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii tophaine.ro in urmatoarele scopuri:

– Stabilirea contactului cu clientii;

– Prelucrarea comenzilor;

– Participarea la concursuri, promotii;

– Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

– Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea tophaine.ro si a tertilor cu care tophaine.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe tophaine.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar tophaine.ro.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Urmariti-ne pe Facebook