SC TOP SAFE SRL

CUI: RO35339698

J23/4489/2015

Sediu Social: Drumul Fermei,Nr.116.

Capital Social: 500 LEI

mail: contact@tophaine.ro

telefon: 0759.012.340

  

Regulament OFERTA ``LIVRARE GRATUITA``

1.     Magazinul nostru ofera, in perioada urmatoare transportul gratuit in anumite conditii;

-       La o anumita perioada de timp, in mod aleatoriu, va fi stabilit un judet si o perioada afarenta pentru a beneficia de transport gratuit. Lista judetelor se va regasi si in acest regulament si va fi actualizata cu data inceperii ofertei.

-       Clienti care aleg livrarea coletului in judetul respectiv vor beneficia de transport gratuit, daca vor intruni cerintele necesare:

Ø  Plaseaza comanda in intervalul mentionat in regulament

Ø  Plaseaza o comanda de minim 100 lei (valoare regasita pe factura: valoare produs+tva)

2.     SCHIMBUL/RETURUL

-       Din momentul receptionarii coletului, clientul are dreptul 14 zile sa schimbe produsul cu alte produse disponibile in site. In acest caz, se ia legatura cu reprezentantul magazinului si se stabileste care este produsul cu care va fi inlocuit cel din comanda initiala. La expedierea acestui produs, clientul va achita taxele de transport: 20 lei

-       Din momentul receptionarii coletului, clientul are dreptul 14 zile sa returneze produsul. In acest caz, se ia legatura cu reprezentantul magazinului pentru a comunica intentia de retur. Coletul ambalat corespunzator va fi transmis catre magazin cu orice firma de curierat (exceptie posta romana) pe costul clientului. Reprezentantul magazinului va verifica coletul si integritatea prodului la primire, iar in termen de maxim 30 zile va transfera banii catre client in contul mentionat de acesta in formularul de retur.

Intrucat vanzarea nu a mai avut loc, magazinul isi rezerva dreptul de a retine din suma de rambursat valoare taxei de transport initiala (20 lei).

Lista judetelor si perioada pentru oferta ``transport gratuit``

Nr crt

Judet

Perioada

1

Bucuresti

14.11.2022-30.11.2022, ora 23:59

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmariti-ne pe Facebook