Livrarea

 

TopHaine.ro livreaza comenzile in cel mai scurt timp!

Statistic, peste 95% din colete ajung a2-a zi lucratoare!

Livram la domiciliul clientului sau la easybox in 24-48H lucratoare. In cazul unei intarzieri vom contacta clientul pentru a il informa de acest aspect!

Livrarile se fac prin firme de curierat agregate: Sameday, GLS, Bookurier, DPD, Urgent Cargus.

Livrarea la domiciliu se face de luni pana vineri, in intervalul de lucru al curierului.

Livrarea la easybox se face in de luni pana sambata, clientul are la dispozitie 36 de ore pentru a ridica coletul. (Cele 36 ore se calculeaza de la primirea sms-ului  ``Coletul a ajuns la easybox``)

Costul livrarii, este 20 lei, dar este suportat de magazin. Clientul achita doar valoarea produselor selectate in cos.

In situatia in care ati plasat o comanda si au trecut mai mult de 2 zile lucratoare si nu ati primit-o, va rugam sa ne sunati la 0759 01 23 40.

Comenzile nu se confirma telefonic!

Va rugam sa verificati datele de contact inainte de finalizarea comenzii. Adresa de livrare sau numarul de telefon incorect introduse pot intarzia livrarea comenzii sau pierderea acesteia.

ATENTIE! În cazul în care apar probleme pe parcursul derularii comenzii, la o comandă neridicată sau anulata de cumparator, ne rezervam dreptul de a sista livrarea comenzilor ulterioare. In cazul in care nu ridicati coletul intr-o situatie, nu vom mai efectua nici o livrare ulterioara catre dvs. cu ramburs, plata comenzilor urmatoare putendu-se face doar in avans in avans: online cu un card bancar sau prin transfer bancar.

!!! Magazinul nostru isi rezerva dreptul de a selecta clientii !!!

Urmariti-ne pe Facebook