Comanda pe Watsapp 0759012340

Politica de Retur

Politica de retur

​Cumpărătorul va putea returna produsele fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta niciun fel de penalități în decurs de 14 de zile calendaristice de la primirea produsului. Taxele de retur sunt suportate de către cumparator. In cazul in care cumparatorul a beneficiat de transport gratuit, in cazul returului se va opri din ramburs valoarea transportului ( 20lei). In cazul unei noi livrari, cumparatorul , va suporta cheltuielile de livrare conform taxelor de transport.

În cazul în care produsul primit este diferit față de cel comandat sau cu alte specificații (mărime sau model diferit), taxele de transport vor fi suportate de vânzător.

Renunțarea la cumpărarea unui produs sau înlocuirea acestuia se va face în cel mult 14 de zile calendaristice de la primirea produsului și în următoarele condiții:

· produsele sa nu fi fost deschise din ambalajul original și sa nu prezinte orice fel de urme de uzura;

· produsul trebuie trimis în ambalajul original, împreună cu eticheta intactă, în starea în care au fost expediate de către vânzător (ex: eticheta sa nu fie ruptă sau înlăturată).

 

Cum se returnează un produs?

Trimite un email la contact@tophaine.ro și spune-ne că vrei să returnezi produsele cumpărate. Vei primi un răspuns în maxim 3 zile lucrătoare.

Poți returna produsele achiziționate de pe site.ul www.tophaine.ro fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor Ordonanța Guvernului 34/2014 privind protecția consumatorilor.

În cazul în care ai primit un produs diferit fata de cel comandat sau este defect, taxele de transport vor fi suportate de către vânzător.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza returul numai după ce produsele au fost verificate și corespund condițiilor de retur. În cazul în care returul se soluționează cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar în contul indicat de tine în emailul de retur, în cel mult 30 de zile de la primirea produselor înapoi. In cazul în care se optează pentru un alt produs, acesta se livreaza in maxim 5 zile lucratoare. 

Taxele de retur sunt suportate de către cumparator.